Verheugt u zich ook weer op de gezellige winteravond?

De R is weer in de maand, de dagen worden kouder, en de avonden langer. Ook weer de tijd met mist, en de open haarden die aan gaan. Vakkundig hout stoken is een hele kunst, zeker in het belang van een goede luchtkwaliteit binnen en buiten. De Natuur- en Milieuvereniging gemeente Heusden organiseert op dinsdagavond 5 november a.s. een thema-avond over luchtkwaliteit in de gemeente Heusden, in Restaurant & Partycentrum De Remise, Grotestraat 267, 5151 BM Drunen. 
Een viertal sprekers zal dit onderwerp vanuit verschillende invalshoeken introduceren: wat zijn de gevolgen als we van het gas los gaan, hoe stook je hout op een verantwoorde manier, wat zijn de effecten van luchtkwaliteit op de mens, en wat zijn de gemeentelijke bevoegdheden om als het gaat over overlast door slechte luchtkwaliteit.
Na de pauze krijgen de aanwezigen de gelegenheid vragen te stellen aan de deskundigen, waar ook wethouder Mart van de Poel bij zal aansluiten. 
Reserveer 5 november vast in uw agenda! Inloop vanaf 19.15 uur en aanvang om 19.30 uur. 
Nadere informatie over programma en sprekers volgt in de komende weken op sociale media, regiokranten en onze website www.natuurenmilieuheusden.nl